30 червня о 16.00 на головній алеї Парку Дружби Народів відбудеться Місток-маркет.

Місток-маркет – це пізнавальний та корисний захід, на якому і діти, і дорослі знайдуть собі цікаве заняття. Адже в рамках даного заходу нав вас чекають:

  • Цікаві практичні воркшопи «Нове життя старим речам». Будемо вчитися робити стильні футболки із звичайних старих, плести килимки та робити різні милі дрібнички в стилі печворк.
    З собою брати (якщо маєте): старі або нові не потрібні футболки;

30 червня вінничан у парку Дружби народів вінничан вчитимуть як давати нове життя старим речам

  • Корисні поради по вторинному використанню ресурсів. Будемо ділитись досвідом та ідеями щодо того як можна повторно використовувати речі, які зазвичай ми просто викидаємо у смітник, не підозрюючи, що вони можуть ще бути корисними.
    З собою брати (якщо маєте): ідеї по популяризації свідомого ставлення до ресурсів, можливо маєте приклади другого життя речей;

30 червня вінничан запрошують у парк Дружби народів на Місток-маркет

  • Багато доступного одягу. В рамках даного заходу буде проведений розпродаж речей із соціального магазину «Місток». Речі будуть продаватись за символічною ціною, а деякі будуть роздаватись взагалі безкоштовно. Нагадаємо, що «Місток» - це магазин, який віддаватиме прибутки (за виключенням адміністративних витрат) на соціальні проекти.
    З собою брати (якщо маєте): Одяг, який вам не потрібен, але у гарному стані, ми його передамо тим, хто цього потребує, віддамо в магазин або віддамо для плетіння маскувальних сіток;

30 червня вінничан у парку Дружби народів вінничан вчитимуть як давати нове життя старим речам

  • Сушка ініціатив – виставка футболок від громадських організацій, ініціатив з заходів та проектів.
    З собою брати (якщо маєте): Футболку, бандану з цікавого заходу на якому ви були. Ми її повісимо на видному місці, після заходу повернемо вам)
  • Дитячі забавки. Для дітей будуть організовані різноманітні рухливі, розвивальні та настільні ігри.
    З собою брати (якщо маєте): крейду, бульбашки, кульки, олівці.

Також обіцяємо всім смачнючі та корисні домашні компотики.

Буде цікаво, корисно та пізнавально!



Переглядів: 6785
Поширень: 0