24 червня у Територіальному центрі соціального обслуговування проведено захід «Напиши листа бабусі». Діти та онуки соціальних робітників, які обслуговують похилих громадян написали бабусям листи.

Майже дві тисячі осіб похилого віку отримують соціальні послуги у відділенні. Серед них є ті, хто втратив своїх рідних та близьких, ті, хто ніколи не мав онуків. Таким людям вкрай необхідне спілкування, яке вони отримують зі сторони соціальних робітників. Однак такого спілкування їм замало. Бабусі постійно запитують соціальних робітників про дітей, онуків.

У Терцентрі малеча писала листи одиноким бабусям

Тому було вирішено провести захід «напиши листа бабусі». Це листи, в яких безліч помилок, але вони по справжньому щирі та наївні.

У Терцентрі малеча писала листи одиноким бабусям

В листах діти розповідали про свої мрії, про успіхи чи поразки, які спіткали їх в школі, про своїх домашніх улюбленців. Малеча побажала бабусям міцного здоров’я та мирного неба, про яке мріють всі, і дорослі і діти. Адже вони як ніхто знають, як це захищати свою Батьківщину.

У Терцентрі малеча писала листи одиноким бабусям

«Усі листи соціальні робітники доставлять своїм підопічним. Для них це не просто лист паперу з кольоровими зображеннями, це турбота, посмішка на обличчі та позитивні емоції на весь день» - зазначила заступник директора Леся Стрільчук.



Переглядів: 2716
Поширень: 0