Працівники Вінницького відділу поліції в ході перевірки оперативної інформації затримали 31-річну вінничанку, яка виготовляла в власному будинку наркотичні та психотропні речовини.

Працівникам Вінницького відділу поліції надійшла оперативна інформація, що у власній квартирі місцева жителька виготовляє наркотичну речовину. 29 червня інформація підтвердилась під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні підозрюваної.

У 31-річної вінничанки за місцем проживання поліцейські виявили та вилучили речовину рожевого кольору, розфасовану у фольгові згортки, засоби для виготовлення та вживання наркотичних та психотропних речовин.

За словами правопорушниці, яка раніше притягувалась до кримінальної відповідальності за зберігання наркотичних речовини. Зловмисниця пояснила, що наркотики виготовляла для власного вживання. Мету зберігання заборонених предметів і речовин, з’ясовує слідство.

Вилучене направлено на експертизу.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке правопорушення передбачено обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.



Переглядів: 1685
Поширень: 0