У суботу близько 19 години по вул. Зодчих у м. Вінниці водій мотоцикла «Хонда», не справився з керуванням, в’їхав в бордюр, збивши сміттєвий бак, та травмував вінничанку з дворічною дитиною, яка стояла на зупинці.

Винуватця аварії, який намагався втекти з місця пригоди, затримали очевидці ДТП та передали патрульним поліцейським. На місце пригоди викликали швидку та слідчо-оперативну групу поліції.

У 29-річної вінничанки, яка в момент аварії стояла з дитиною на руках на зупинці, лікарі констатували перелом стегна, у її дочки – забої. Дитина госпіталізації не потребувала.

37-річного водія «Хонди» освідували на стан сп’яніння. За попередньою інформацією слідства, в його крові виявили близько 2 проміле алкоголю.

Слідчо-оперативна група поліції на місці ДТП провела першочергові слідчі дії, опитала свідків та очевидців аварії.

На вул. Зодчих п'яний мотоцикліст в'їхав у бордюр та збив жінку із 2-х річною дитиною

Підозрюваний у скоєнні аварії разом з його пасажиром були доставлені до відділу поліції та допитані.

За фактом ДТП слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Таке правопорушення карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

З’ясовуються всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.



Переглядів: 4559
Поширень: 0