Вчора, близько 12-ї години дня, екіпаж патрульних помітив, як автомобіль Renault Traffic здійснив рух на заборонений знак (3.21). Патрульні наздогнали автівку та наказали зупинитись. 29-річний водій вийшов з автомобіля і пояснив, що не помітив знаку.

Поки інспектори спілкувались із водієм, до них вийшов його 40-річний пасажир, який приходиться йому братом. Чоловік почав розповідати, що вони з родичем дуже поспішають і запропонував патрульним гроші. Поліціянти йому пояснили, що за таку пропозицію він буде нести кримінальну відповідальність, але чоловіка це не зупинило і він продовжував наполягати на своєму.

За спробу дати хабар вінницьким копам вінничанин нестиме кримінальну відповідальність

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу, а також відділ внутрішньої безпеки. Як потім з’ясували, пасажир намагався дати хабар у розмірі 200 грн.

В діях пасажира вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Дана інформація внесена до єдиного реєстру досудових розсідувань.



Переглядів: 1840
Поширень: 0