У Вінниці проходить безкоштовний розвиваючий табір «Бути разом» для дітей з аутизмом. Хлопчики та дівчатка вже побували на екскурсіях, у мотузковому містечку, що у парку «Дружби народів», розмальовували печиво, готували піцу. Також на них чекають розваги з аніматорами, катання на поні тощо.

З 15 по 22 липня у Вінниці проходить літній розвиваючий табір для діток з аутизмом. Його організатором є БФ «Центр реабілітації та соціалізації дітей з аутизмом та іншими розладами «Розвиток» за підтримки реабілітаційного центру «Гармонія».

Для «дітей дощу» у Вінниці організували літній табір, вони вже відвідали мотузкове містечко та приготували піцу

«Цей табір допомагає діткам в соціалізації, тут вони з користю та цікавістю проводять свій вільний час, дізнаються щось нове. Батьки мають можливість ділитися один з одним досвідом та отримати важливі поради. А для дівчатко та хлопчиків організовують розвивальні та розважальні заходи. Діти вже побували на екскурсіях, розмальовували печиво, самостійно готували піцу, розважалися у мотузковому містечку», – розповідає представник БФ «Центр реабілітації та соціалізації дітей з аутизмом та іншими розладами «Розвиток» Олеся Самойленко.

Для «дітей дощу» у Вінниці організували літній табір, вони вже відвідали мотузкове містечко та приготували піцу

Ще у планах – розваги з аніматорами, відвідування клубу, де дітки зможуть покататися на поні тощо.



Переглядів: 2925
Поширень: 0