Минулого тижня, коли температура повітря була нижча -27 0С, в житловому секторі, бюджетних установах, закладах охорони здоров\'я, освіти та культури повністю дотримувались температурні параметри. Така інформація прозвучала на черговій оперативній нараді першого заступника міського голови Івана Михайлюка з керівниками теплопостачальних організацій міста, яка відбулась 27 січня.

Протягом тижня лютих морозів траплялись поодинокі випадки, коли деякі котельні міста, які працюють на електроенергії, на короткий час зупиняли свою роботу. Причиною цього ставав тимчасовий збій у електропостачанні. Під час оперативної наради було прийнято рішення вжити відповідних заходів щодо стабільності в енергопостачанні котелень, що дасть можливість утримувати на належному рівні температурні показники. «Ми повинні зробити висновки щодо роботи в умовах значного пониження температури, аби в майбутньому не відбувалось зупинок котелень під час опалювального сезону, що призводить до перезапуску систем і, як наслідок, відключення тепла у домівках городян», - вважає Іван Михайлюк.

Протягом січня поточного року досить незадовільна ситуація склалась із розрахунками населення за надані теплопостачальними організаціями послуги. На сьогоднішній день мешканці міста за опалення і гарячу воду боргують понад 27 млн. грн. Найбільша заборгованість у користувачів КП «Вінницяміськтеплоенерго» - майже 22 млн. гривень. В цілому рівень розрахунків населення за теплопостачання становить 27%. Це досить низький показник. Тому керівники теплопостачальних організацій міста звертаються до вінничан з проханням до кінця поточного місяця розрахуватися за спожиті газ та тепло.

 


Переглядів: 2399
Поширень: 0