25 липня в Вінниці оперативники затримали молодого чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні вбивства 63-річного жителя м. Вінниці. 19-річний підозрюваний у скоєному зізнався. Наразі встановлюються мотив та обставини злочину, адже затриманий зі своєю жертвою знайомі не були.

21 липня на вулиці 600-річчя у під’їзді будинку біля власної квартири з ознаками насильницької смерті був виявлений 63-річний вінничанин. На тілі загиблого були виявлені численні ножові поранення. За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Як розповів т.в.о. начальника Головного управління Нацполіції Вінниччини Сергій Чуба, майже тиждень над розкриттям даного злочину працювала посилена слідчо-оперативна група поліції. Вжитими оперативно-розшуковими заходами особа, підозрювана у вчиненні цього злочину була встановлена та затримана. Ним виявився 19-річний вінничанин, студент одного з вінницьких вищих навчальних закладів. У скоєному він зізнався. Смертельні тілесні ушкодження потерпілому підозрюваний наніс великим кухонним ножем. За попередніми даним, затриманий та загиблий знайомі не були. Наразі поліція встановлює причини, які спонукали молодика на скоєння даного злочину.

Поліція затримала молодого хлопця, який минулого тижня вбив вінничанина

За словами одногрупників та товаришів підозрюваного, останнім часом він говорив незрозумілі речі та поводив себе дивно.

В ході досудового розслідування підозрюваному будуть проведені психологічна та психіатрична експертизи.

Затриманому оголошено про підозру. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.



Переглядів: 2172
Поширень: 0