З нагоди відзначення Дня знань та Дня міста Вінниці оголошено конкурс дитячих малюнків для багатодітних родин міста Вінниці. Юні художники за допомогою фарби, олівця, фломастера тощо мають розповісти про місто Вінницю, відобразити найулюбленіші куточки міста, історичні, архітектурні пам’ятки, минуле, сучасне та майбутнє місто.

Конкурс «Моє рідне місто» має на меті формування у дітей та підлітків почуття патріотизму через любов до своєї «малої батьківщини» – рідного міста. А також – надання дітям та підліткам можливості виявити та реалізувати свої творчі здібності. Організатори конкурсу– департамент соціальної політики Вінницької міської ради.

У конкурсі беруть участь діти з багатодітних родин віком від 6 до 12 років, які мешкають у м. Вінниці та перебувають на обліку в Єдиному державному реєстрі пільговиків м. Вінниці. Для участі у конкурсі до 15 вересня 2016 року претенденти подають до відділу організаційної роботи департаменту соціальної політики міської ради анкету та малюнки формату А3 або А4.

На конкурс подаються виключно індивідуальні творчі роботи, виконані в довільній графічній або живописній техніці. Юні художники за допомогою фарби, олівця, фломастера тощо мають розповісти про місто Вінницю, відобразити найулюбленіші куточки міста, історичні, архітектурні пам’ятки, минуле, сучасне та майбутнє місто.

Підведення підсумків відбудеться у вересні. Всі учасники конкурсу отримають призи і подарунки. Адреса організаторів конкурсу: м.Вінниця, вул. Соборна, 50, каб.306, відділ організаційної роботи департаменту соціальної політики Вінницької міської ради, т. 50-86-89 Марина Субота.



Переглядів: 2744
Поширень: 0