Сьогодні в облдержадміністрації відбулось чергове засідання регіональної ради підприємців при облдержадміністрації за участі першого заступника голови облдержадміністрації Гижка Андрія Петровича.

Головне питання, яке було розглянуто це призначення бізнес-омбудсмена у Вінницькій області. Під час засідання голова регіональної ради Печалін Олександр презентував основні завдання та функції бізнес-омбудсмена у Вінницькій області згідно із затвердженим Положенням про бізнес-омбудсмена, яке було розроблене відповідно до Меморандуму підписаного між Вінницькою обласною державною адміністрацією, Вінницькою обласною Радою та регіональною радою підприємців при облдержадміністрації про взаєморозуміння щодо утворення інституції бізнес-омбудсмена у Вінницькій області від «03» червня 2016 року.

У Вінницькій ОДА визначились з кандидатурою на посаду бізнес-омбудсмена області

Бі́знес-омбудсме́н займатиметься захистом інтересів бізнесу перед органами влади у Вінницькій області на громадських засадах.

До регіональної ради надійшло дві заявки від кандидатів на посаду бізнес-омбудсмена від Швеця Ігоря, Тихонюка Сергія.

Після ознайомлення з кандидатами, члени регіональної ради одноголосно обрали бізнес-омбудсмена у Вінницькій області. Ним став директор та власник аудиторської фірми «GROSBUH» - Швець Ігор Леонідович.

У Вінницькій ОДА визначились з кандидатурою на посаду бізнес-омбудсмена області



Переглядів: 3545
Поширень: 0