За період літньої оздоровчої кампанії 2016 року з місцевих бюджетів Вінницької області було спрямовано на оздоровлення та відпочинок дітей і підлітків 17,5 млн грн. Про це повідомив директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Микола Копачевський.

«В оздоровленні та відпочинку у стаціонарних закладах області охоплено 4,9 тис. дітей на що використано 13,9 млн грн.. У пришкільних таборах оздоровили понад 15,6 тис. дітей, на що спрямували з місцевих бюджетів області 3,3 млн грн, тобто на 17,9% більше попереднього року. Найбільший обсяг видатків на відпочинок та оздоровлення направлено у 2016 році з обласного бюджету – 5,5 млн грн. За ці кошти оздоровлено 1919 дітей, переважно соціально незахищених та пільгових категорій», - повідомив посадовець.

За сприяння Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації у стаціонарних закладах оздоровилося 871 дитина із категорії дітей-сиріт; дітей, позбавлених батьківського піклування; дітей переселених громадян, учасників і загиблих в АТО, а також інших пільгових категорій.



Переглядів: 2804
Поширень: 0