3 вересня, коли вінничани відзначали День міста, наша громада поповнилась 7 немовлятами. Цього дня народилось 5 хлопчиків та 2 дівчинки. Вже традиційно, їхні батьки отримають в подарунок від міської ради дитячі коляски. Подарунки вручать під час вересневої сесії міської ради.

У Вінниці стало традицією вітати із поповненням у родинах тих вінничан, які стали батьками у День міста. У цьому році 3 вересня у пологових будинках міста народилося 7 немовлят: п’ять хлопчиків та дві дівчинки. У пологовому будинку №2 народилось 4 дитини, і ще троє – у в пологовому будинку №1.

Першою поповнила велику вінницьку родину дівчинка о 2:00 у пологовому будинку №1. Вона ж стала найважчою дитиною, народженою в цей день, – 3,950 кілограм. А також – найдовшою зі зростом 58 сантиметрів. Останнім народився хлопчик о 18:00 в пологовому будинку №1 з вагою тіла 3,600 кілограм та зростом 55 см.

Батьки, у яких народились діти у День міста, отримають в подарунок від міської ради дитячі коляски. Це відбудеться 30 вересня на початку вересневої сесії міської ради.



Переглядів: 2215
Поширень: 0