Працівники патрульної поліції розшукали автомобіль, власниця якого скоїла ДТП і 2 тижні переховувалась. 12 вересня, близько 3-ї години дня, на бульварі Свободи водійка Renault Logan у дворі будинку, рухаючись заднім ходом, допустила зіткнення з автомобілем «ВАЗ-21099». Після цього жінка самовільно залишила місце ДТП.

Власниця «ВАЗу» бачила все на власні очі через вікно квартири 8-го поверху, проте не запам’ятала ні номерного знаку Renault, ні обличчя його кермувальниці.

Працівники сектору розшуку та дізнання Управління патрульної поліції у місті Вінниці знайшли свідка події. Після ряду розшукових заходів вони встановили номерний знак автомобіля та саму особу. Однак жінка всіляко переховувалась від правоохоронців і не виходила на зв’язок. Вона навіть встигла продати свій автомобіль по дорученню.

У Вінниці затримали жінку, яка скоїла ДТП, зникла з місця аварії та встигла продати авто за дорученням

Вчора, близько опівдні, працівники патрульної поліції її розшукали. На жінку склали адмінматеріали за ч. 1 ст. 126 КУпАП, оскільки на момент зіткнення у неї був відсутній страховий поліс. Також оформили 2 протоколи: за ст. 124 КУпАП (за скоєння ДТП) та за ст. 122-4 (за зникнення з місця дорожньо-транспортної пригоди).



Переглядів: 2645
Поширень: 0