Проект «Пенсія - не привід сумувати вдома, разом до навчання та відпочинку» став одним із переможців Бюджету громадських ініціатив Вінниці. В результаты його реалізації для роботи гуртків Територіального центру соціального обслуговування Вінниці було закуплено ноутбуки, Wi-Fi роутер, обладнання для фотогуртка, килимки для занять пілатесом, гантелі тощо.

В цьому році у програмі «Бюджет громадських ініціатив м. Вінниці» переможцями стали 12 проектів. Частину з них вже втілено в життя. Наприклад, у школі №4 зроблено реконструкцію харчоблоку, впорядковано алеї парку ім.О.Ющенка, створення арт-об’єкту «Україна вишивана» на паркані школи №23 тощо.

Також цього року у програмі переміг проект щодо організації дозвілля вінничан літнього віку.

«Наш проект розроблений для людей пенсійного та передпенсійного віку. Він спрямований на організацію їхнього повноцінного, а головне, сучасного розвитку та відпочинку. Як от навчання комп’ютерної грамотності, фотогурток, заняття з психологом тощо. Адже ми впевнені, що навчатися та пізнавати нове можна протягом всього життя, не зважаючи на вік», – каже один з авторів проекту Вадим Подорожній.

За кошти, отримані від реалізації проекту, у Територіальний центр соціального обслуговування Вінниці було закуплено ноутбуки, бездротові мишки та Wi-Fi роутер. Вони вже активно використовуються відвідувачами гуртку по вивченню комп’ютерної грамотності. Оскільки вінницькі пенсіонери полюбляють займатись спортом та підтримувати себе у гарному фізичному стані, для занять фізкультурою закупили килимки для пілатесу, гантелі. Користується популярністю й гурток з фотомистецтва, куди, у рамках проекту, теж придбано спеціальне обладнання.



Переглядів: 2290
Поширень: 0