Працівники Вінницького відділу поліції затримали раніше судимого чоловіка за підозрою у скоєнні крадіжки. Скориставшись відсутністю господарів, зловмисник проник до квартири через вікно звідки викрав 8 Євро, чоловічі кросівки та велосипед.

До працівників Вінницького відділу поліції звернувся 52-річний місцевий житель з заявою про крадіжку з його помешкання. За словами потерпілого, протягом дня під час відсутності господарів, зловмисник шляхом віджиму вікна проник до квартири, яка розташована на 1-му поверсі, та викрав чоловічі кросівки, велосипед та гроші.

Вжитими пошуковими заходами працівники поліції встановили та затримали підозрюваного. Ним виявився 45-річний місцевий житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. Правопорушник зізнався у скоєному та повернув викрадене.

Чоловік затриманий в процесуальному порядку за підозрою у злочині.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді ув’язнення терміном до 6 років.



Переглядів: 1872
Поширень: 0