Словесний конфлікт між двома знайомими, який згодом переріс у бійку, закінчився для 40-річного вінничанина лікарняним ліжком. Потерпілий з тяжкими травмами госпіталізований до реанімаційного відділення та прооперований.

2 вересня до Вінницького відділу поліції з міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення, що до них, в стані алкогольного сп’яніння та тілесними ушкодженнями, які відносять до тяжких, був доставлений 40-річний вінничанин.

Слідчо-оперативною групою, яка виїхала до місця проживання потерпілого, було встановлено, що тілесні ушкодження у вигляді тупої травми живота і розриву селезінки потерпілий отримав від 36-річної знайомого. Попередньо встановлено, що під час спільного застілля між чоловіками на грунті раптово виниклих неприязних відносин виникла бійка, в ході якої потерпілий отримав вищезазначені тілесні ушкодження.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 1439
Поширень: 0