Вінницькі патрульні надали домедичну допомогу дівчині, яка декілька разів втрачала свідомість

Сьогодні вночі, близько 1-ї години, інспектори патрулювали Немирівське шосе. Раптом на великій швидкості, перетнувши подвійну суцільну лінію, їх випередив автомобіль BMW 318i. Патрульні тут же відреагували, увімкнули проблискові маячки і почали наздоганяти водія. Приблизно за кілометр автомобіль зупинився.

З нього вибігли чоловік з жінкою. Плачучи і зчиняючи галас, вони просили про допомогу. Як з’ясувалось, в салоні автівки знаходилась 19-річна дівчина, яку батьки везли назустріч медикам. Патрульні кинулись надавати їй першу домедичну допомогу: постійно підтримували розмову, декілька разів приводили до тями, оскільки дівчина постійно втрачала свідомість і, в буквальному сенсі, задихалась. Також вона скаржилась на біль у серці.

За 5 хвилин на місце події прибула швидка і забрала дівчину до лікарні. За словами батьків, напередодні їхня донька вжила слабоалкогольний енергетичний напій, що й могло спровокувати такий її стан.

На батька, який був за кермом і порушив правила дорожнього руху, патрульні нічого не складали, оскільки він не мав жодних ознак алкогольного сп’яніння та діяв у стані крайньої необхідності.



Переглядів: 2443
Поширень: 0