Цілий ряд адмінматеріалів склали патрульні на чергового нетверезого водія

Вчора, близько 19-ї години, патрульні поліцейські помітили автомобіль Ford Transit, який здійснював небезпечні маневри на проїзній частині. Водій час від часу виїжджав на зустрічну смугу руху, а на перехресті вулиць Данила Нечая та Гліба Успенського взагалі зупинився. Патрульні підійшли, щоб запитати, чи не потрібна йому допомога, але чоловік, вийшовши з машини, тривалий час не реагував на слова полісменів і ледве тримався на ногах.

Охоронці порядку помітили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. При спілкуванні керманич вживав нецензурну лайку, розмахував руками. Чоловік поводився агресивно, чинив злісну непокору працівникам поліції. Інспектори одягнули на нього кайданки та викликали евакуатор, щоб доставити автомобіль на арештмайданчик.

Вінницькі поліцейські зупинили авто, водій якого ледь тримався на ногах

Після того, як чоловіка вдалось вгамувати, на нього склали 3 адмінматеріали: за ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння), ст. 173 (дрібне хуліганство) та ст. 185 (злісна непокора працівникам поліції). Посвідчення водія у чоловіка вилучили.



Переглядів: 2174
Поширень: 0