4 травня поточного року на ім’я міської ради надійшов лист від начальника Вінницького управління газового господарства з інформацією про те, що у зв’язку з відсутністю лімітів на газопостачання на травень, будуть відключені теплопостачальні організації міста.

    Це відключення призведе до збільшення видатків теплопостачальних організацій і, в свою чергу, збільшення їх боргів у період підготовки до опалювального сезону, а також припинення постачання гарячої води населенню саме на свята, що саме по собі є неповагою до вінничан, насамперед до ветеранів.

    Заслухавши та обговоривши виступи членів комісії та запрошених, міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

ВИРІШИЛА:

  1. Заборонити ВАТ “Вінницягаз” та іншим газопостачальним організаціям проводити відключення теплопостачальних організацій міста від газопостачання.
  2. Керівникам теплопостачальних організацій міста терміново відбути в місто Київ для укладання договорів на постачання природного газу з ДК “Газ України”.
  3. Керівникам всіх рівнів вжити невідкладних заходів із залученням засобів масової інформації щодо забезпечення поліпшення проплати за енергоносії.
Допомогти міському голові відстояти для вінничан право користуватися гарячою водою ми можемо лише оплативши за тепло та гарячу воду, сподіваємось на підтримку та розуміння вінничан.

Управління інформаційної політики
та зв'язків з громадськістю


Переглядів: 2332
Поширень: 0