З 6 січня у Вінниці з’явиться цілодобовий пункт обігріву для людей, які не мають постійного місця проживання. Тут вони зможуть зігрітись, отримати екстрену першу медичну допомогу, випити гарячого чаю та переночувати. А вінничани, у гардеробі яких є зайвий теплий одяг, можуть зробити добру справу та принести його сюди, тим самим допомогти тим, кому він необхідний. Також прохання приносити продукти харчування.

Вже традиційно у Вінниці навпроти центрального автовокзалу під час сильних морозів встановлюють намет з обігрівом для безхатченків. Це тимчасовий притулок для людей, які не мають даху над головою, а також досить часто не мають теплого одягу та взуття.

За повідомленням вінницького гідрометеоцентру з 6 січня у Вінницькій області та місті Вінниці прогнозується значне зниження температури повітря. Намет зможе врятувати людей, які не мають даху над головою, від морозів. Функціонуватиме він цілодобово.

Вінничани, які мають бажання допомогти безхатченкам, можуть принести до пункту обігріву теплі ковдри, одяг та взуття, а також продукти харчування. Завдяки цьому безпритульні зможуть перебути морози, маючи тимчасовий дах над головою, а також теплий одяг та їжу.

Як ми повідомляли раніше, На період морозів на території Вінниччини планують відкрити 3 пересувних та до 200 стаціонарних пунктів обігріву.



Переглядів: 2646
Поширень: 0