5 січня о 22:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі житлового будинку, що по вул. 600-річчя у Вінниці.

На виклик було направлено черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини №1 у складі 9-ти чоловік особового складу на 3-х одиницях спецтехніки.

Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що осередком загорання є одна із кімнат квартири на 4-му поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

Бійці ДСНС врятували з палаючої квартири на вул. 600-річчя двох вінничан

Під час розвідки, біля вхідних дверей квартири на підлозі вогнеборці виявили 64-річного чоловіка, якого намагався винести із задимленого приміщення 37-річний власник помешкання. Бійці Служби «101» у складі газодимозахисної ланки винесли потерпілого пенсіонера на свіже повітря та одразу передали лікарям швидкої медичної допомоги, а власника евакуювали за допомогою встановленої автодрабини через вікно балкону. Останній від госпіталізації відмовився.

Силами вогнеборців пожежу вдалося локалізувати о 22:21, а ліквідувати о 22:43.

Бійці ДСНС врятували з палаючої квартири на вул. 600-річчя двох вінничан

Внаслідок загорання вогнем знищено побутову техніку, меблі, домашні речі та облицювання стін на площі 15 м. кв., пошкоджено – внутрішнє оздоблення стін та стелі квартири площею 100 м.кв., а також закопчені сходові клітини 4-го та 5-го поверхів під’їзду.

Ймовірна причина виникнення пожежі - коротке замикання електромережі.



Переглядів: 2894
Поширень: 0