20 червня на Центральному ринку м. Вінниці 46-річна жінка підпалила себе.

Сьогодні зранку кілька колишніх «стихійних» торгуючих, намагались незаконно розкласти торговий намет на Центральному ринку, їм в цьому перешкоджала міліція. Поки «стихійники» спілкувалися з правоохоронцями, жінка зайшла за залізні «ракушки», облила себе розчинником та підпалила, нібито на знак протесту, що їй не дають торгувати. «Швидка» приїхала майже відразу і жінка була доставлена спочатку в ІІ-у міську лікарню, а звідти в опікове відділення лікарні ім. Пирогова. За інформацією медиків, постраждала отримала опіки середньої важкості.

За оперативною інформацією, постраждала жінка є фігурантом судового процесу, де вона виступає у якості головної підозрюваної по справі ненавмисного вбивства її чоловіка. Справа вже 2 роки розглядається у Замостянському суді.

Міський голова Вінниці Володимир Гройсман так прокоментував інцендент.
- Я співчуваю цій жінці. Наскільки я знаю, вона отримала опіки середньої тяжкості. Зараз жінка у лікарні і їй надається вся необхідна допомога. А стосовно мотивів її вчинку… Ви знаєте, що справа цієї жінки розглядається у суді. Можливо вона переживає певний стрес. А можливо її намагались використати. Адже не секрет, що є певні особи, які використовують людей, які знаходяться у важкій ситуації, викривляють інформацію, свідомо розповсюджують неправдиві чутки, щоби користуючись співчуттям громадян зберегти свої неоподатковані місця на «стихійних ринках». Як би там не було нехай з цією справою розбираються компетентні органи. А міська влада готова допомагати всім, хто за цією допомогою до неї звернеться.

Прес-служба міської ради


Переглядів: 2324
Поширень: 0