Вже третій рік поспіль вінницькі книгозбірні на час новорічних свят перетворюються на студії ельфів та фей. Цієї зими «Новорічні студії ельфів та фей» працювали з 19 грудня 2016 року по 15 січня 2017 р. За цей час було проведено понад 200 майстер-класів, загальна кількість відвідувачів склала понад 2000 дітей.

На конкурс «Новорічно-різдвяний вернісаж» було представлено 89 робіт від 64 учасників. 13 січня у центральній міській бібліотеці імені І.Бевза нагородили переможців міського конкурсу дитячої творчості «Новорічно-різдвяний вернісаж».

У Вінниці визначили переможців міського конкурсу «Новорічно-різдвяний вернісаж»

Участь у конкурсі взяли користувачі бібліотек двох вікових категорій від 6 до 11 років та від 12 до 15 років. Творчі роботи конкурсанти представили у двох номінаціях - «Сяйво ялинкових іграшок» на кращу новорічно-різдвяну дитячу іграшку та «Див зимових самоцвіти» на кращу новорічно-різдвяну композицію.

У Вінниці визначили переможців міського конкурсу «Новорічно-різдвяний вернісаж»

Нагороджував переможців та фіналістів конкурсу головний вінницький Дід Мороз, який заради цього покинув свою Резиденцію на Майдані Незалежності та допоміг у створенні загальної святкової атмосфери фіналу конкурсу. Журі конкурсу визначило переможців у двох номінаціях, але креативність, унікальність дитячих робіт, творчий підхід до використання нетипових матеріалів спонукало журі визначити спеціальні призи від Зимової феї, від символу 2017 року та додаткові номінації: «Екопроект», «Креативне із звичайного». Загалом було нагороджено 35 учасників.

У Вінниці визначили переможців міського конкурсу «Новорічно-різдвяний вернісаж»

А солодкі подарунки від депутата Вінницької міської ради Віктора Мацери отримали всі учасники фінального етапу конкурсу. Музичні номери на святі прозвучали від вихованців школи мистецтв «Вишенька».



Переглядів: 2534
Поширень: 0