Другий рік поспіль Вінницьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводять благодійну акцію «Масляна для дітей». Цього разу захід проходив на базі Вінницького кооперативного інституту. У святі приймали участь діти з багатодітних, опікунських сімей, діти з функціональними обмеженнями та з сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах.

Працівники центру спільно з викладачами Вінницького кооперативного інституту організували майстер-клас з випікання млинців для дітей, розповідаючи секрети кулінарії. Кожна дитина мала можливість спекти власний млинець та за бажанням наповнити його сиром, вишнями або варенням та пригостити своїх рідних.

Для маленьких вінничан провели майстер-клас з випікання млинців

«Позитивні емоції дітей – це найкраща нагорода за нашу роботу. Ми маємо надію, що проведена акція буде першим кроком нашої спільної роботи з Вінницьким кооперативним інститутом у напрямку формування естетичних смаків дітей із сімей складних життєвих обставин», - зазначила заступник начальника відділу соціальної роботи Вінницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Галина Тишкевич.



Переглядів: 2860
Поширень: 0