6 листопада о 12.00 відбудеться урочисте відкриття ЗОШ №36 м. Вінниці. На відкриття запрошений міністр освіти та науки Станіслав Ніколаєнко, голова ОДА Олександр Домбровський та інші високоповажні гості. Вінниця – чи не єдиний обласний центр, де не закриваються, а будуються школи і в цьому заслуга перш за все усієї міської громади, яка об’єдналась, щоб добудувати школу, щосуботи на території школи працювали співробітники міськвиконкому, прибираючи сміття, розчищаючи та облаштовуючи квітники . «Місто, де будуються школи та дитсадки – гарантовано матиме гарне майбутнє – вважає міський голова Володимир Гройсман. – Тому на наступний рік ми плануємо завершити будівництво ще одного дитячого садочка.»

Інформаційна довідка про середню загальноосвітню школу № 36

    Будівництво школи в мікрорайоні Пирогово почалося в 1999 році, на базі недобудованого клубу. Необхідність її спорудження виникла, через те, що стара школа, побудована ще за ініціативі дружини легендарного лікаря Миколи Пирогова Олександри, у 1974 році була визнаною аварійною.

Нова школа будувалась повільно через нестачу коштів, так на 1.01.2006 року було освоєно 3 млн.237 тис. грн. (200 з обл. бюджету, 100 з державного, решта з місцевого). На 2006 рік школі була виділена субвенція з державного бюджету у сумі 6 мнл. 400тис. грн. та 800 тис. з місцевого бюджету.

Школа була здана в експлуатацію 1 листопада 2006 року. Всього вона розрахована на 420 учнів. На сьогодні у 1-6 класи набрали 200 школярів. Виконуючою обов’язки директора призначена Елла Василівна Нечипорук. В школі працює 16 чоловік.

Школа побудована з врахуванням новітніх технологій: з метало пластиковими вікнами та автономною котельнею з сучасним устаткуванням.

Прес-служба міського голов


Переглядів: 2760
Поширень: 0