29 квітня о 10:00 у Вінниці та Вінницькій області відбудеться наймасштабніша соціально-екологічна акція Let's Do It, Ukraine!. На глобальне прибирання українці вийдуть зі своїми рукавицями та інвентарем. Все заради того, щоб зробити нашу країну чистою та сформувати національну культуру чистоти! Центральна локація прибирання міста Вінниця – ліс Лісопарк.

Також в рамках Let's Do It, Ukraine! відбудеться всеукраїнський екологічний фестиваль «ЧИСТОFEST». Гостей заходу очікують виступи вінницьких музикантів, тематичні майстер-класи, виставка технологій «зеленої» енергетики, ярмарок продукції, виготовленої із вторинної сировини, та багато іншого. Місце та час – 15:00, площа Європейська.

«З кожним роком Let's Do It, Ukraine! розширює свої кордони та має на меті амбітні цілі. Цього року планується зробити чистими понад 5 000 локацій по всій Україні! Це майже одне українське місто без сміття. А розраховуємо ми на допомогу більш ніж мільйона людей. Це приблизно населення одного міста України! Мене тішить, що з кожним роком еко-відповідальних українців стає все більше і більше, а сміття в нашій країні все менше. 29 квітня давай зробимо це разом, Україно!», – розповіла президент Let's Do It, Ukraine! Юлія Мархель.

29 квітня у Вінниці відбудеться соціально-екологічна акція Let's Do It, Ukraine!​

Цього року в рамках Let's Do It, Ukraine! планується проведення прибирання з роздільним сортуванням відходів (сміття) і здачею його в найближчий відповідний пункт прийому вторинної сировини. Роботу активістам полегшить мобільний додаток «Lets do it Ukraine», який кожен зможе завантажити з сайту LDU.COM.UA та встановити на свій гаджет вже з 5 квітня, користуватись протягом року.

29 квітня у Вінниці відбудеться соціально-екологічна акція Let's Do It, Ukraine!​

Проект проходить під патронатом Дружини Президента України Марини Порошенко спільно з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Міністерством молоді на спорту України, Міністерством екології та природних ресурсів України, Міністерством соціальної політики України, Українським державним центром позашкільної освіти, Київською державною адміністрацією спільно з Програмою Волонтерів ООН в Україні, Київським молодіжним центром; громадськими організаціями: Фундація Регіональних Ініціатив, STREET WORKOUT UKRAINE, AIESEC в Україні, JCI UKRAINE, Українська академія лідерства, Українська асоціація студентів.

29 квітня у Вінниці відбудеться соціально-екологічна акція Let's Do It, Ukraine!​

Інформаційна довідка:

Let’s Do It, Ukraine! – це громадська організація, яка має 5 щорічних національних проектів та понад 60 локальних проектів, діє в 24 областях України, об’єднує понад 1 млн. учасників. Частина міжнародного руху Let’s Do It, World!, який об’єднав вже 113 країн та близько 17 мільйонів учасників для того, щоб піклуватися про екологію та чистоту нашої планети.

Як долучитися до прибирання:

Сайт

Спільнота Вконтакте

Спільнота у Фейсбук

З 06.04.2017 через мобільний додаток «Lets do it Ukraine»



Переглядів: 2786
Поширень: 0