На минулому тижні у КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» відбулась зустріч з Центрами розвитку міста щодо популяризації української мови та щодо того, щоб дані установи надавали свої послуги українською мовою.

«Ми, «КЗ Центр Підліткових Клубів Універ» працюємо з підростаючим поколінням, кожного дня вкладаємо свої професійні знання, навички та творчий підхід у навчальному процесі. Ми надаємо нашим маленьким вихованцям не тільки якісну позашкільну освіту, а й залучаємо їх до участі у конкурсах та міських заходах. Мережа наших закладів приділяє увагу національно-патріотичному вихованню та підкреслює важливість національної самосвідомості змалечку. Під час проведення масових заходів на міському рівні. Хочемо звернути увагу на різноманітні центри розвитку, які працюють з дітьми та підлітками. Дані організації постійно проводять культурні заходи, теоретичні та практичні заняття, заохочують дітей до багатьох ініціатив. Таким центрам ми наполегливо рекомендуємо активно залучати дітей і молодь до різних навчально-виховних і культурно-просвітницьким заходів, в рамках яких варто популяризувати українську мову в учнівському, студентському та педагогічному середовищах. І, звісно, вживати українську мову в середині організації», – зазначив директор КЗ «Універ» Дмитро Мира.

 В «Центрі підліткових клубів» провели зустріч з представниками центрів розвитку щодо популяризації української мови

Як зазначив Дмитро Мира, КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» докладе максимальних зусиль, щоб донести дану інформацію до вищезазначених структур і привести її в активну дію. «Ми впевнені, що тільки разом, об’єднавшись у наших спільних цілях, щодо створення нового сучасного демократичного суспільства, зможемо досягти спільної мети – виховати нове свідоме покоління українців, яке здатне показати не тільки високий рівень знань та вмінь, а й пишатися своїм коріннями, своєю Батьківщиною. Також, ми хочемо надавати відповідні сертифікати, які будуть гарантом того, що саме в цій організації вас обслуговують українською мовою», – каже Дмитро Мира.



Переглядів: 2425
Поширень: 0