Вінницька міська централізована бібліотечна система та ТМ «Ласунка» з 1 липня по 31 серпня 2017 включно проводить міський конкурс дитячого малюнку. Учасником конкурсу може стати читач міських бібліотек віком від 6 до 16 років, який проживає та навчається у Вінниці. Підведення підсумків конкурсу проходитиме 2 вересня під час фестивалю «VinBookFest» у форматі open-space. Голосуватимуть за кращий малюнок відвідувачі фестивалю.

Конкурсні роботи (малюнки) мають стосуватися теми літа, відпочинку, гарного настрою, солодощів. Розмір роботи має чітко визначений формат – А4. На кожній конкурсній роботі необхідно зазначити назву роботи, техніку виконання (українською мовою), прізвище, повне ім’я та вік автора конкурсної роботи (українською мовою), бібліотеку, читачем якої він є. Від кожного учасника приймається не більше 1-єї роботи. Техніка виконання конкурсних робіт обирається автором на власний розсуд.

Конкурс проводиться з 1 липня по 31 серпня 2017 року включно. Остаточне визначення переможців відбудеться під час фестивалю «VinBookFest», де буде визначено 3 переможця за найбільшою кількістю оцінки глядачів. Конкурсні малюнки передаються особисто, через бібліотекарів міських бібліотек і після зазначеної дати прийматися не будуть.

Організатором конкурсу передбачені І, ІІ та ІІІ призові місця. Переможці конкурси отримають подарунки від ТМ «Ласунка». Головний приз – ящик морозива.



Переглядів: 2277
Поширень: 0