19 липня, вже в п’яте поспіль Вінницька дитячо-юнацька спортивно-оздоровча база «Колос» приймає на безкоштовне оздоровлення дітей учасників антитерористичної операції на Сході України.

Безкоштовне оздоровлення та відпочинок на базі «Колосу» відбувається за підтримки голови облдержадміністрації Валерія Коровія та фінансується за рахунок коштів обласного бюджету.

«Відповідно до тих змін, які нещодавно відбулися у чинному законодавстві України, діти, що проживають на території областей межуючих із зоною проведення антитерористичної операції, належать до пільгової категорії. Тому цього року таборування буде проведено для 45 дітей з прифронтової зони, а також супроводжуючих їх осіб», – зазначила директор Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Наталія Заболотна.

Майже півсотні дітей з прифронтової зони безкоштовно оздоровляться у вінницькому таборі

Зазначимо, що в поточному році на оздоровлення цієї категорії дітей обласною Радою було виділено близько 100 тисяч гривень.

Супровід дітей до оздоровчої бази «Колос» здійснювався Вінницьким зональним відділом Військової служби правопорядку.

За словами методичних працівників закладу, на дітей чекає цікава програма, зокрема, заплановано проведення екскурсійних виїздів на Вінницьку кондитерську фабрику «Roshen» та на одноіменний світло-музичний фонтан, Військово-історичний музей Повітряних сил Збройних сил України та інші цікаві місця. Також, з дітьми будуть працювати учасники антитерористичної операції на Сході України, які знаходяться на ротації.

Майже півсотні дітей з прифронтової зони безкоштовно оздоровляться у вінницькому таборі

«Я переконана, що Департамент соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації та колектив Вінницької дитячо-юнацької спортивно-оздоровчої бази «Колос» зроблять все можливе для того, щоб діти відпочили, набралися сил, розвантажилися та повернулися додому з найкращими враженнями про Вінниччину», – сподівається Наталія Заболотна.

Майже півсотні дітей з прифронтової зони безкоштовно оздоровляться у вінницькому таборі



Переглядів: 3012
Поширень: 0