Дорожньо-транспортна пригода сталась вчора, 8 серпня, близько 22.00 години на вулиці Пирогова у місті Вінниці. Під колеса легковика потрапила дівчина-пішохід.

За попередніми даними слідства, 25-річна жінка-водій автомобіля «Dаewoo Lanos» здійснила наїзд на дівчину, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 23-річна потерпіла отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до лікарні.

Слідством призначено ряд експертиз, за висновками яких буде остаточно встановлена причина автопригоди.

На вул. Пирогова  на "зебрі" збили дівчину

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.

Шановні водії та пішоходи, дотримуйтесь правил дорожнього руху, адже від цього напряму залежить ваша безпека. За сім місяців поточного року на автодорогах Вінниччини в дорожньо-транспортних пригодах постраждало 621 людина.



Переглядів: 4209
Поширень: 0