В рамках проведення операції «Зброя-Вибухівка» поліцейські виявили майже три сотні набоїв, 4 пістолети, гладкоствольну рушницю та порох у жителів Гайсинського, Тиврівського районів та у місті Вінниці.

У Вінниці поліцейські провели санкціонований обшук в помешканні 37-річного киянина, під час якого вилучили предмет схожий на пістолет з магазином та картонну коробку з 15 набоями калібру 9 мм та гладкоствольну рушницю калібру 16 мм.

В ході проведення санкціонованого обшуку автомобіля «Мерседес МЛ-270» вінницькі поліцейські вилучили предмет схожий на бойовий пістолет та 5 набоїв калібру 9 мм.

У Вінниці по вулиці Соборній в помешканні 34-річного вінничанина поліціянти вилучили пістолет без маркування.

Вінницькі правоохоронці вилучили майже три сотні набоїв та різноманітну зброю  у жителів області

15 вересня у селі Куна Гайсинського району під час обшуку в домогосподарстві 39- річного місцевого жителя поліцейські вилучили більше сотні набоїв калібром 5,6 та 7,62 мм, пістолет ПГШ-790, ствол якого переобладнано для відстрілу гумовими кулями, та 13 набоїв калібру 9мм. Боєприпаси чоловік зберігав в одній із кімнат будинку.

Вінницькі правоохоронці вилучили майже три сотні набоїв та різноманітну зброю  у жителів області

Цього ж дня працівники Тиврівського відділення поліції провели санкціонований обшук у будинку 35-річного жителя села Дзвониха. В підсобному приміщенні правоохоронці знайшли 50 патронів калібру 5,6 мм, 300 грамів пороху та перероблену рушницю, які чоловік зберігав без передбаченого законом дозволу.

Вінницькі правоохоронці вилучили майже три сотні набоїв та різноманітну зброю  у жителів області

Вилучену зброю направлено на експертизу.

Поліція вкотре звертає увагу мешканців Вінниччини, що незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами тягне за собою кримінальну відповідальність, передбачену ст. 263 КК України, у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років, за винятком, коли громадян добровільно здають її до підрозділів поліції.



Переглядів: 1887
Поширень: 0