Поліцейські встановлюють обставини автопригод, які протягом доби стались у Вінниці. В результаті аварій на лікарняних ліжках опинились троє людей.

19 вересня у Вінниці сталось одразу три автопригоди. По вулиці А.Шептицького 38-річний водій автомобіля «Mercedes-Benz» допустив наїзд на 54-річного пішохода, який рухався попереду автомобіля в попутному напрямку.

На вулиці Келецькій водій автомобіля «Форд», не впоравшись з керуванням, виїхав на узбіччя та зіткнувся з електроопорою.

На вулиці Брацлавській під колеса автомобіля «Nissan X-Trail» потрапила 59-річна жінка. Всі постраждалі з тілесними ушкодженнями госпіталізовані до лікарні.

За даними фактами слідчими відділеннями поліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.



Переглядів: 2792
Поширень: 0