У Вінниці поліція знайшла 16-річного жителя Тульчинського району, який 15 листопада виїхав з дому на навчання в училище, після чого зв’язок з ним був втрачений. Майже добу зниклого хлопця шукали працівники ювенальної превенції та патрульні поліцейські. Сьогодні на автовокзалі хлопець був знайдений. Допоміг поліцейським розшукати підлітка водій маршрутки, який вчора привіз його з Тульчина.

Вчора близько 15.30 до поліції надійшло повідомлення від 45-річного жителя с. Шпиків Тульчинського району про зникнення 16-річного сина. За словами заявника, хлопець близько 12.30 год. сів у рейсовий автобус сполученням Тульчин – Вінниця та поїхав на навчання. Після цього зв’язок з дитиною був втрачений.

Як розповіла т.в.о. начальника відділу ювенальної превенції Людмила Кузнєцова, орієнтування про зниклого хлопця було надано усім відділам та відділенням поліції міста та області. Працівники ювенальної превенції опитали рідних, одногрупників зниклого, встановили водія автобусу, у якому він їхав, обійшли вокзали, розважальні заклади та громадські місця. Перевірялась уся інформація, що надходила від громадян, про місце знаходження хлопця. Знайти підлітка поліції допоміг водій автобусу, який привіз його в Вінницю. Сьогодні зранку, коли він в Вінниці висаджував пасажирів, помітив розшукувану дитину та зателефонував у поліцію. Патрульні доставили піділтка у відділення поліції.

Майже добу поліція шукала 16-річного студента, який поїхав до Вінниці на навчання та зник

Як з’ясувалося, хлопець неперший раз тікає з дому. Причина такої поведінки – не бажання вчитися. В цьому році дитина вступила до училища, але відвідувати заняття не хоче.

Поліцейські пояснили підлітку про негативні наслідки, до яких може призвести його поведінка, та передали дитину батькам.



Переглядів: 2194
Поширень: 0