Дітей з багатодітних родин запрошують долучатися до благодійного ярмарку «Доброчинні долоньки». Його організовує департамент соціальної політики Вінницької міської ради. Захід відбудеться з 12 по 15 грудня.

Основними завданнями ярмарку є поширення позитивного досвіду проведення спільного сімейного дозвілля, а також підтримка і розвиток інституту сім’ї.

«У ярмарку візьмуть участь діти з багатодітних родин, які мешкають у Вінниці та перебувають на обліку в Єдиному державному реєстрі пільговиків нашого міста. Для участі у ньому до 11 грудня 2017 року претендентам необхідно зареєструватись, подавши до відділу організаційної роботи департаменту соціальної політики міської ради анкету, копію довідки про включення до Єдиного державного реєстру пільговиків Вінниці або посвідчення багатодітної сім’ї», - повідомили у департаменті соціальної політики вінницької міської ради.

Після того, як учасники зареєструються, вони мають приготувати солодкі гостинці та різноманітні смаколики, які будуть представлені на благодійному ярмарку.

По завершенню заходу, на виручені кошти від продажу смаколиків, будуть закуплені подарунки для дітей Вінницького обласного ДБЗТ «Гніздечко». Вручатимуть їх на День святого Миколая 19 грудня.

За додатковою інформацією з приводу організації заходу можна звертатися за адресою: вул.Соборна,50, каб.306, відділ організаційної роботи департаменту соціальної політики Вінницької міської ради, т. 50-86-89.​



Переглядів: 2499
Поширень: 0