Втім подача гарячої води в оселі вінничан не припиняється. Теплопостачальники повинні спланувати свій графік ремонтних робіт таким чином, щоб ця послуга надавалась якомога довший час.

14 квітня на черговій нараді у першого заступника міського голови Івана Михайлюка мова йшла про планування поточного та капітального ремонту теплотрас та котелень міста. Цьогорічний непростий опалювальний сезон випробував на міцність тепломережі та показав, які ділянки найбільш вразливі.

Іван Михайлюк на нараді зазначив, що у Вінниці є досить багато мереж, які експлуатуються більше сорока років і на яких не проводився ремонт. Тому протягом опалювального сезону все-таки траплялись аварії. Тепер перед теплопостачальниками стоїть завдання протягом весняно-літнього періоду виконати максимально можливий об\'єм ремонтних робіт та якісно підготуватись до наступного опалювального сезону.

Заступник міського голови Володимир Кістіон, який також брав участь у нараді, повідомив присутнім, що у місті буде жорсткіше контролюватиметься питання ліквідації аварійних розкопок. Найчастіше асфальтне покриття знімають для усунення аварії на мережах підприємства «Вінницяоблводоканал» та «Вінницяміськтеплоенерго». Відповідно до сформованого графіку вони зобов\'язані ліквідовувати свої розкопки та відновлювати покриття чи-то асфальтне, чи-то ґрунтове.

Особливо гострою ця проблема є по підприємству «Міські електричні мережі». Його ремонтні бригади ігнорують вимоги міської влади про прибирання розритої території після ліквідації аварії. Це питання досить актуальне у період активного ремонту вінницьких автошляхів, а подібні розкопки зводять нанівець проведену роботу. Відтак розкопки, які здійснюватимуть бригади МЕМ, будуть під особливою увагою контролюючих органів.


Переглядів: 2690
Поширень: 0