14 квітня патрульні поліцейські затримали двох зловмисників, які пробралися в квартиру вінничан по провулку Глінки. Наразі двоє раніше судимих за майнові злочини підозрюваних взято під варту.

Близько 22:30 патрульним надійшло повідомлення про незаконне проникнення до житла по провулку Глінки. За лічені хвилини поліцейські прибули на місце події. Біля будинку на той момент зібралось декілька людей. Вони повідомили, що в квартирі на першому поверсі помітили світло від ліхтариків. Господарів тоді якраз не було вдома. Вибратись з квартири двоє правопорушників намагались через вікно помешкання. В цей час їх і затримали патрульні.

На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції, яка задокументувала правопорушення. У зловмисників вилучено викрадені золоті прикраси.

У Вінниці патрульні спіймали квартирних злодіїв прямо на місці злочину

За словами начальника Лівобережного відділення поліції м. Вінниці Романа Андрущака, 37-річний вінничанин та 39-річний приїжджий з Волинської області раніше уже притягувалися до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 КК України (крадіжка з проникненням в житло). Такий злочин карається

Двом затриманим обрано запобіжний захід на період досудового розслідування у вигляді тримання під вартою.



Переглядів: 3108
Поширень: 0