Так, 01.01.2010 року близько 10.00 години на ділянці автодороги «Стрій – Тернопіль – Кіровоград – Знамянка», а саме в районі повороту на село Некифорівці Немирівського району вінницької області, внаслідок зіткнення автомобіля « Ssang Yong Rexton RX» з рейсовим автобусом «Богдан». Внаслідок ДТП водії транспортних засобів та пасажири автобуса отримали тілесні ушкодження різних ступенів тяжкості.

Пасажири рейсового автобуса «Богдан» прямували до наступних адміністративних районів Вінницької області : Немирівського, Тульчинського, Крижопільського, та Піщанського. Окрім того водій підсаджував пасажирів по дорозі слідування, про що, з його слів, робив запис в квитково – касовому листі.

З метою повного, всебічного і об’єктивного дослідження обставин справи, слідству необхідно опитати усіх пасажирів рейсового автобуса. На жаль, на даний час усі їхні особи не встановлені.

Тому, Державтоінспекція Вінниччини просить усіх пасажирів та можливих свідків авто пригоди звернутися для надання інформації до слідчого управління ГУМВС, або зателефонувати за номерами (0432) 59-37- 16 та 097 284 39 73 .

Профілактична служба
Державтоінспекції Вінниччини


Переглядів: 2869
Поширень: 0