Діти та молодь із неблагополучних сімей демонструватимуть глядачам свої таланти, проводитимуть інтерактивні конкурси та ставитимуть тематичні театральні вистави. Метою проведення цієї акції, як стверджують організатори, є пропаганда здорового способу життя, зацікавлення молоді у проведенні свого часу з користю для себе та оточуючого суспільства.

Директор Вінницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Світлана Сулімова розповідає, що у концерті також візьмуть участь діти з інтернатів та кризових сімей, які перемогли у фестивалі «Діамантова зірка». «Усіх дітей, незалежно від економічного стану його сім’ї чи від віросповідання, об’єднує потреба в увазі та любові, - говорить директор Вінницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Світлана Сулімова. – Цією акцією ми прагнемо привернути увагу широкого загалу до проблем дітей та молоді нашого міста».

У «Світі рівних можливостей» братиме участь також молодь, яка знаходиться на обліку в органах внутрішніх справ. Організатори вважають, що цей захід може допомогти таким підліткам усвідомити, що вони самі можуть змінити свою долю та перебороти труднощі, з якими вони зустрічаються у повсякденному житті та відмовитись від наркотичної чи алкогольної залежності.

У благодійній акції можуть взяти участь усі бажаючі. «Концерт обіцяє буде цікавим та багатим на сюрпризи від спонсорів, - каже Світлана Сулімова. – Кожен, хто прийде на свято молоді, зможе знайти для себе те, що найбільше його цікавить сьогодні».


Переглядів: 2845
Поширень: 0