Акція, приурочена до «Міжнародного дня боротьби з наркоманією», була проведена у літньому таборі «Старт», який знаходиться на території загально освітньої школи №10 міста Вінниця. До акції було залучено близько 150 дітей, їхніх батьків та класних керівників.

«Здорові діти – здорова нація»

Акція включала в собі:

  • Зустрічі – лекції сімейних психологів з батьками та класними керівниками.
  • Тренінг – лекція для дітей 7-10 років на тему: «Про шкідливість куріння та вживання алкоголю».Первісна профілактика,в ігровій формі подання інформації,яка проводилась за сумісництвом з Вінницьким обласним наркодиспансером та громадською організацією «Злагода».
  • Проведення конкурсів для дітей членами партії «Сильна Україна», які допомагали краще зрозуміти про шкідливість куріння та алкоголю.
  • Вручення подарунків дітям від Вінницької обласної організації партії «Сильна Україна»

«Здорові діти – здорова нація»

Мета акції полягала у доступному наданні інформації про шкідливість наркоманії, табакокуріння та вживання алкоголю для людського організму. Також метою акції була пропаганда здорового способу життя.

Акція «Здорові діти – здорова нація»

Після проведення акції було багато схвальних відгуків на адресу організаторів акції від педагогів, батьків, а саме найважливіше від дітей, які оволоділи новою корисною інформацією,про шкідливість наркоманії, табакокуріння та алкоголю.


Переглядів: 6576
Поширень: 0