Хоча в ДАІ і кажуть, що «гарні» номери нібито нічого не означають, але наука свідчить про інше. Як і той факт, що їздять з такими номерами сильні світу (або міста) цього.

У Державтоінспекції Вінниччини зареєстровано 10 комплектів іменних автомобільних номерів. Один коштує до 2 тис. грн. Щоб його замовити, автовласникові або його довіреній особі необхідно звернутися в Інститут безпеки дорожнього руху в Києві.

- Пишуть заяву на конкретну назву. Перевіряємо, чи немає такого по регіону, де зареєстрована машина. Забороняється використовувати ненормативну лексику, слова, що дискримінують релігійні, расові інтереси. Якщо все добре, отримати номери зможете через два-чотири тижні, - пояснює телефоном працівник Інституту. - Замовляти дозволено від трьох символів, вартістю 700 гривень. За кожний наступний доплачуєте ще по 100 гривень. Максимальна кількість символів - вісім. Ми видаємо супровідну документацію на переоформлення в МРЕВ за місцем реєстрації автомобіля. Але з іменними номерами заборонений виїзд за межі України. У таких випадках використовують державний номер, за яким була зареєстрована машина.

Цифри номера несуть в собі певну енергію, причому не завжди позитивну (і якщо до нумерології і фен-шую хтось ставитися скептично, то з Піфагором посперечається не кожен).

Номери з "2" - для жінок

Вважається, що номери машин з однаковими цифрами дають можливість бути єдиним цілим водієві і машині. У той же час нумерологи радять стежити за тим, щоб цифра відповідала вашому характеру. Отже,

  • Перша цифра в номері вказує на характер машини.
  • Друга свідчить про взаємодію водія і машини.
  • Третя показує характер водія в дорозі.

Що означають ці цифри?

  • «1» відповідає силі, енергії, волі. Якщо «одиниця» - друга цифра номера, значить, автомобіль буде відчувати ваш настрій, ви станете єдиною командою з ним.
  • «2» символізує м\'якість, емоційність. З цієї причини фахівці рекомендують номери з «двійкою» в кінці жінкам.
  • «3» наділяє агресивністю, активністю. Якщо в середині - машина чекає від вас рішучих дій, зупинятися на жовте світло світлофора не для неї.
  • «4» складна цифра. З одного боку, підкидає труднощі і проблеми, з іншого - обіцяє підтримку і безпеку у вирішенні цих проблем. Навіть якщо машина затихне, вона заведеться знову, щоб не підвести вас.
  • «5» наділяє рухливістю, авантюризмом, сексуальністю.
  • «6» означає інертність і неактивність. Якщо «шістка» друга в номері, машина буде вередувати і ламатися, коли ви змушуєте її довго їздити.
  • «7» обіцяє дратівливість і замкнутість. Цю цифру ще називають числом одинаків. Автомобіль буде ревнувати водія до пасажирів.
  • «8» свідчить про ділові та грошові відносини. Якщо «вісімка» знаходиться в середині автомобільного номера, значить, машина принесе (або привезе) Вам багатство.
  • «9» наділяє духовною активністю, мінливістю, непостійністю. В цьому автомобілі ви будете частіше замислюватися про сенс життя.

Однакові цифри порушують баланс

Номери автомобілів, що складаються з однакових цифр, не можуть бути сприятливими. Адже китайці ділять всі цифри на цифри-Інь (парні) та Янь-цифри (непарні). І вся китайська філософія заснована на ідеї балансу Інь і Янь. Тому для забезпечення такого балансу парні і непарні цифри повинні бути присутніми в рівній кількості.

Найщасливішими вважаються цифри «8», «6» і «9». Вони несуть позитивні вібрації в будь-яких комбінаціях: «168», «8998», «7788», і звичайно «8888» (чотири вісімки - це особливий випадок, сприятливий навіть за відсутності Янь). 

Цифри і комбінації в номері авто, їхнє значення (по фен-шую)

  • 1 - дуже вдалий. Символізує єдність і звучить як "виграш, честь".
  • 2 - означає «легко». Двійка приносить особливу удачу, якщо розташовується перед іншими цифрами. Ви самі вже можете розшифрувати, що число «21» звучить як «легкий виграш».
  • 3 - символізує «життя». Дуже гарна комбінація «328», - вона означає «легкий і вдалий шлях у бізнесі».
  • 4 - китайці намагаються її уникати, так як четвірка означає «смерть». Найнесприятливіша комбінація - «24», що означає «легку смерть». А от у комбінації з п\'ятіркою (число «5» звучить як «ні»), четвірка не небезпечна, тому що «45» означає «смерті не буде».
  • 5 - не варто комбінувати з іншими сприятливими числами, оскільки її значення - «ні», «не буде» - послаблює удачу. Спробуйте самі розшифрувати число «51». Нічого гарного ви не побачите - це буде «відсутність виграшу», «втрата честі».
  • 6 - означає «багатство», «дохід». Мало того, шістка - це подвоєна трійка! Тому вона означає «подвоєння за все, що ви маєте». Якщо номер вашої машини, наприклад, «1368», то це означає - «ви везунчик, і ваше багатство буде весь час подвоюватися». А комбінація «68» означає «багато грошей».
  • 7 - «впевненість», «напевно». Наприклад, комбінація «78» означає «гарантоване багатство». Але не варто використовувати сімку з несприятливими числами. Так, поєднання «57» висловлюватиме «немає впевненості», а «74» звучить як «напевно помре».
  • 8 - вважається найбільш сприятливою і щасливою. Інтерпретується як «велике багатство», «процвітання». Так «18» означає «багатий виграш», а «88» - «незвичайне багатство».
  • 9 - теж дуже вдала. Символізує «здоров\'я» і «довголіття».

Номери відомих вінничан

Службовий «мерседес» вінницьких губернаторів легко впізнати за чотирма вісімками (8888). Один з колишніх начальників обласного УВС Валерій Литвин теж любив вісімки, за якими рядові ДАІшники визначали, що «насувається» начальство.

У номері авто мера Вінниці Володимира Гройсмана - чотири дев\'ятки (9999), також чотири дев\'ятки (9999) у номері авто Юрія Коробкіна, а екс-губернатору Олександру Домбровському придивилися чотири сімки (7777). У власника "Прем\'єр-Фінанс" і "Мостобуду" Володимира Продивуса теж номер 7777, тільки іншої серії.

Перший іменний номер на Вінниччині з\'явився у чемпіонки світу з бодібілдингу Лариси Прищепи. У 2004-му вона завоювала перше місце на змаганнях у США. Працівники обласної ДАІ подарували їй номерний знак з написом "ЛОРА".

У 2008-му вінницькому фотохудожника Зорію Файну колеги подарували іменний знак FINE до його джипу "Хюндай Туксон".

За інформацією газети "Місто" та Gazeta.ua


Переглядів: 25512
Поширень: 0