З 13 претендентів до збірної команди ГУМВС України у Вінницькій області для участі у змаганнях вийшли 4 найкращих рукопашника області - інспектор спортивної команди ГУМВС майор міліції Анатолій Заверуха, оперуповноважений ВШР «Сокіл» УБОЗ ГУМВС старший лейтенант міліції Віталій Магуран та два міліціонера спецпідрозділу «Беркут» старші сержанти міліції Богдан Мельник та Віталій Олійник.

Першим видом змагань було виконання швидкісної вправи з пістолета Макарова. В даній вправі успішно виступили Віталій Олійник та Віталій Магуран встановивши свої особисті рекорди, 87 і 86 очок, які вони не показували навіть під час тренувань. Завдяки цьому виступу наша команда посіла 8 місце з 32 команд учасниць.

Найцікавішими були змагання з рукопашного бою. В першому ж поєдинку наш спортсмен Анатолій Заверуха спочатку програвав по очках супернику з Криму, але під кінець бою Анатолій відправив його в нокаут.

Перший бій Богдана Мельника проходив з учасником із Тернополя з великою перевагою на користь нашого спортсмена, але Богдан, не розрахувавши силу удару, відправив суперника в нокдаун, що забороняється правилами змагань. За рішенням суддей Мельника було дискваліфіковано, а перемогу автоматично здобув суперник. В подальших боях Анатолій та Богдан отримали по дві перемоги поспіль.
Віталій Магуран виграв підряд три боя, лише в четвертому - отримав поразку.

В п’ятому турі боїв в мали зустрітись двоє учасників Вінницької команди, які виступали в однаковій ваговій категорії до 85 кілограм - співробітник «Соколу» Віталій Магуран та «Беркуту» Богдан Мельник. Саме цей поєдинок мав вирішити хто бійців потрапить до фіналу і буде боротись за призове місце. В таких випадках зазвичай учасники домовляються хто буде продовжувати участь у змаганнях, а хто поповнить лави вболівальників. Це колеги визначили у поєдинку.

Коли відбуваються бої між суперниками різних команд, їх земляки підтримують криками та оплесками. Цей бій проходив в повній тиші. Сто двадцять учасників змагань та глядачі не очікували такої запеклої боротьби між учасниками однієї команди. З невельким відривом по очках перемогу здобув співробітник «Соколу» Віталій Магуран. Він вийшов у фінал, де зазнав поразки. Вінничанин посів ІІІ місце у чемпіонаті, за що отримав бронзову медаль.
За результатами змагань команда Вінницької області посіла 9 місце у чемпіонаті МВС України.


Переглядів: 7572
Поширень: 0