Після капітального ремонту тепломережі по вулиці Островського тепловики розпочали аналогічні роботи по вулиці Родіона Скалецького. До осені теплопостачальні підприємства мають своєчасно завершити реконструкцію тепломереж та провести інші роботи на котельнях, які були заплановані на 2010 рік.

Роботи по реконструкції теплової мережі на вул. Р.Скалецького днями були завершені. Як повідомив начальник відділу енергетики управління енергетики, транспорту та зв\'язку Вінницької міської ради Віталій Барчук, на цій ділянці було замінено старі труби, які зазнали значної корозії та майже повністю вийшли з ладу. «Загальна протяжність замінених старих труб на сучасні становить 80 метрів», - говорить Віталій Барчук.

Першою вулицею, де цьогоріч було розпочато роботи з реконструкції теплових мереж, стала вулиця Островського. Там роботи тривали два тижні. На цій ділянці було замінено 346 метрів старих труб на сучасні, попередньо ізольовані. Паралельно із цим проводилися роботи по вулиці Грибоєдова. Ця ділянка теплотраси також вважалася досить проблемною - упродовж минулорічного опалювального сезону теплопостачальні організації ліквідували понад п\'ять аварійних поривів. Цьогоріч тут старі труби, які експлуатувались не один десяток років та були у незадовільному стані, демонтовано та замінено на попередньо ізольовані. Загальна протяжність реконструйованих труб по вул. Грибоєдова у двотрубному вимірі становить 70 метрів.

Крім того, у місті сьогодні проводяться роботи по ремонту індивідуальних та центральних теплових пунктів. Тут замінюють засувки, проводять ремонт систем водоочистки, замінюють труби та проводять профілактичні роботи на котельнях. На ЦТП зокрема встановлюються станції змішування та замінюються старі кожухотрубні водонагрівачі на сучасні пластинчасті. Ці роботи дадуть змогу оптимізувати систему теплопостачання та значно підвищити якість надання послуг у наступному опалювальному сезоні.


Переглядів: 3712
Поширень: 0