Зі слів в.о. начальника Піщанського РВ ГУМВС України у Вінницькій області Сергія Рудика, коли правоохоронці прибули на виклик, крім дівчини у будинку знаходилось ще двоє чоловіків. Під час розпиття спиртних напоїв між господаркою та чоловіками виникла суперечка, яка змусила дівчину викликати міліцію. Коли на порозі з’явились працівники міліції, чоловіки негайно залиши будинок.

Сама ж господарка правоохоронців зустріла неохоче. Вона запитала, навіщо вони прийшли, і почала висловлюватись на їх адресу брутальною лайкою. Потім накинулась на дільничного інспектора, зірвала з нього пагони та розірвала на ньому службову сорочку. Така неадекватна поведінка молодої дівчини, яка кілька хвилин потому зверталась за допомогою до правоохоронних органів, змусила працівників міліції вдіти на неї кайдани та доставити у Центральну районну лікарню для медичного освідування на ступінь сп’яніння. Прибувши до лікарні, від представниці прекрасної статі дісталось і лікарям.

За висновком медиків дівчина перебувала в сильному ступені алкогольного сп’яніння.

Зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 2 ст. 342 ККУ «Опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків».


Переглядів: 2684
Поширень: 0