Під час об\'їзду міський голова разом з журналістами перевірив стан котелень та наявність освітлення біля навчальних закладів. Побаченим залишився задоволений. Каже, до зими комунальники підготувались на 100 %. Детальніше у відеосюжеті:

Також, про готовність міста до опалювального сезону повідомив під час виконкому міської ради Василь Броварник, начальник головного управління житлово-комунального господарства енергетики транспорту та зв\'язку.

Поточний ремонт теплових мереж виконано на 100%. Наразі тепло постачальники спільно з працівниками ЖЕКів перевіряють системи опалення, наповнюючи їх холодною водою.

На проведення капремонту житлового фонду міста пішло більше 3 мільйонів гривень. Першочергово ремонтували ті будинки, мешканці яких проявляли ініціативу і вступали у спів фінансування з житлово - експлуатаційними конторами. До зими готові і вінницькі котельні міста.

Не сидять склавши руки і дорожники. Для посипання вулиць у зимовий період закуплено понад дві сотні тон відсіву та більше тисячі тон солі, впродовж жовтня планують докупити ще дві тисячі тон. Суттєво оновлений і парк снігоприбиральної техніки.


Переглядів: 2805
Поширень: 0