Про це газеті „Місто" повідомили у відділі профілактики безпеки дорожнього руху УДАІ УМВС Вінниччини. Хлопець переходив Соборну неподалік будинку №70. В цей час його збив „Опель-Астра", який рухався в напрямку вулиці Театральної. За кермом авто був пенсіонер. Учня госпіталізували в нейрохірургічне відділення вінницької обласної дитячої клінічної лікарні із закритою черепно-мозковою трамвою, струсом головного мозку, забійною раною волосяної частини голови, садною обличчя, забієм правого колінного суглобу. Слідство триває.

Державтоінспекця Вінниччини звертається до батьків, дітей та водіїв із проханням бути особливо уважними на дорогах під час канікул!

За останні 11 діб на шляхах Вінниччини восьмеро дітей отримали травми різного ступеня важкості, а 16-ти річна дівчина - загинула. Серед неповнолітніх постраждалих три пішоходи, два пасажири авто та два  - мото-транспорту, велосипедист і водій мотоцикла. Крім 16-ти річного водія мотоциклу „ІЖ", всі діти зазнали каліцтва через порушення правил водіями.


Переглядів: 2926
Поширень: 0