Близько 20-ї години до оперативно-рятувальної служби Гайсинського району надійшло повідомлення про пожежу в одному із приватних житлових будинків. До прибуття рятувальників полум’ям вже була охоплена одна із кімнат. Як з’ясувалося на місці, в будинку ніхто не проживав, проте сусіди стверджували, що там таки можуть знаходитись люди.

Увійшовши всередину, в осередку пожежі вогнеборці знайшли чоловіка, який лежав непритомний на палаючому дивані і вже мав опіки обличчя, рук та легенів, а в сусідній кімнаті виявили ще одного потерпілого, із ознаками отруєння продуктами горіння. Обоє врятованих перебували у стані сильного алкогольного сп’яніння. Вже на свіжому повітрі рятувальники надали постраждалим першу медичну допомогу та викликали «швидку».

Розвиток подальших подій здивував багатьох. Прибувши каретою швидкої допомоги до гайсинської районної лікарні, один із потерпілих, 47-річний місцевий житель, втік з території медичного закладу. Його ж 51-річний товариш (гість закинутого будинку) в стані середньої важкості перебуває під наглядом лікарів реанімаційного відділення ЦРЛ.


Переглядів: 2680
Поширень: 0