Забудовник, компанія «Бестінвест-БУД», запевняє, що за комфортабельністю проживання у таун-хаусах буде нічим не гіршим за міське, адже авторський проект передбачає будівництво 40 комфортабельних котеджів площею від 200 до 500 кв. м.

«Гаражі на два місця, більярдні, каміни, просторі кімнати, тераси – життя у котеджі буде комфортним для усієї родини, - запевняє начальник відділу реалізації компанії «Бестінвест-БУД» Олена Діденко, - Однак, якщо наш клієнт хоче, аби його будинок мав інше планування, ми можемо запропонувати послуги проектанта, який допоможе втілити усі задуми замовника.

Містечко матиме розвинену інфраструктуру - супермаркет, автосервіс, спортивний комплекс, медичний центр, аптеку, ресторан, гостьові автостоянки під охороною, дитячі майданчики.»

Про безпеку теж подбали - територія містечка буде повністю огороджена, а на в’їзді у «Хуторок» вже обладнано контрольно-пропускний пункт.

Важливо те, що до кожного котеджу містечка проведено усі комунікації – електрику, газ, воду, каналізацію, телефонну лінію. У «хуторян» також ніколи не виникатиме проблем із прибиранням території чи іншими господарськими питаннями, бо у містечку діятиме своя комунальна служба.


Переглядів: 5866
Поширень: 0