28 жовтня співробітниками Департаменту БНОН МВС спільно з працівниками ВБНОН УМВС України у Вінницькій області перекрито міжнародний канал постачання через всесвітню мережу Інтернет психотропних речовин, а саме пігулок «Екстазі», які надходили в Україну з Німеччини.

Як повідомив начальник ВБНОН УМВС України у Вінницькій області Сергій Мельник, вчора працівниками міліції був затриманий 27-річний вінничанин, у якого на задньому сидінні автомобіля було виявлено та вилучено паперову пачку від пластівців, в якій знаходився поліетиленовий пакет з пігулками білого кольору. Під час затримання водія в автомобілі знаходився пасажир – 29-річний житель міста Вінниці, у якого також були виявлені та вилучені чотири пакети з такими ж пігулками. Зі слів пасажира виявлені пігулки – психотропний препарат «Екстазі», який він замовив та отримав з метою подальшого збуту з Німеччини через мережу Інтернет.

Вилучені пігулки направлені на дослідження в НДЕКЦ при УМВС. В діях затриманих чоловіків вбачаються ознаки злочину передбаченого ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.


Переглядів: 3071
Поширень: 0