Співробітники сектору Укрбюро Інтерполу у Вінницькій області розшукали жителя Вінницької області, який 3 роки переховувався за кордоном, аби уникнути покарання за незаконне зберігання наркотичних засобів.

Днями з Казахстану було екстрадовано 27-річного жителя міста Жмеринка, який з 2007 року знаходився у міжнародному розшуку за вчинення злочину.

Затриманий чоловік раніше відбував покарання за незаконне збереження наркотичних засобів. У 2006 році в його помешканні співробітники міліції знову виявляють наркотики. Чоловіка було притягнуто до кримінальної відповідальності за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України – незаконне придбання, зберігання, перевезення наркотичних засобів без мети збуту. За рішенням суду він отримав два роки позбавлення волі, а поки вирок не вступив в силу чоловіка залишають на підписці про невиїзд. Цим зловмисник і скористався. У 2007 році працівники міліції оголосили його в міжнародний розшук.

В червні 2010 року з Казахстану надходить інформація про те, що на їхній території затриманий невідомий чоловік без будь-яких документів. Він повідомив свої анкетні дані та розповів, що є громадянином України і проживає в Жмеринському районі Вінницької області. Правоохоронці Казахстану попросили надати фото аби ідентифікувати особу. Як з’ясувалось, затриманий є тим самим зловмисником, якого розшукують вінницькі правоохоронці за ухилення від відбування покарання. Чоловік назвався ім’ям свого рідного брата, який на той момент знаходився у Жмеринці за місцем проживання.

На минулому тижні відбулась екстрадиція розшукуваного злочинця. Зараз він знаходиться у місцях позбавлення волі, де відбуватиме покарання визначене судом.


Переглядів: 2273
Поширень: 0