Для дітей-сиріт, а також для діток, які позбавлені батьківського піклування, вихованці Палацу подарували святковий концерт із Дідом Морозом та Снігуронькою, а міська рада - солодкі подарунки та грошові премії.

Вже традиційно напередодні Новорічних та Різдвяних свят керманич Вінниці зустрічається із дітьми-сиротами та дітьми позбавленими батьківського піклування, які виховуються у дошкільних закладах та навчаються у вінницьких школах. Цього дня 205 таких діток отримали грошові премії та солодкі подарунки.

Крім того, 17 грудня подарунки до Дня Святого Миколая отримали також і вихованці дитячих будинків та будинків-інтернатів Вінниці. «Дуже хотілося б, аби кожна дитина була щасливою і відчувала до себе турботу, - говорить міський голова Володимир Гройсман. - Я хочу сьогодні усім діткам та їхнім батькам побажати тепла та добра, здоров\'я та успіхів. Все найкраще, що є у світі, нехай буде лише для дітей».

Заступник міського голови Валентина Балицька також привітала усіх із наступаючим святом. «День Святого Миколая - найбільш щире, світле та прекрасне свято, - говорить Валентина Балицька. - Будьте здорові та щасливі, радісні та усміхнені і нехай Ваші мрії обов\'язково здійснюються».


Переглядів: 3094
Поширень: 0